El món de Wattpad

a Opinem

Us recomanem 6 llibres de la plataforma que us enganxaran

Què millor per a desavorrir-nos que llegir una estona? I més quan són novel·les joves i divertides. La plataforma Wattpad, utilitzada per alguns dels millors escriptors abans de fer-se famosos, és una aplicació on pots llegir històries i tu mateix escriure la teva, completament gratuïta. L’aplicació compta actualment amb uns 40 milions d’usuaris mensuals a tot el món.

Per això avui us portem una llista dels millors llibres que creiem que us podrien agradar i que podem trobar a Wattpad.

A través de mi ventana de Ariana Godoy

A través de mi ventana eBook: Godoy, Ariana: Amazon.es: Tienda Kindle
Portada del llibre A través de mi ventana

La Raquel porta tota la vida boja per l’Ares, el seu atractiu i misteriós veí. L’observa sense ser vista des de la seva finestra, i és que no han intercanviat ni una trista paraula mai. El que no sap la Raquel és que això està a punt de canviar…

Ara la Raquel té clar el seu objectiu: aconseguir que l’Ares s’enamori d’ella. Per descomptat, no està disposada a perdre-ho tot pel camí, i molt menys a si mateixa…

Antes de diciembre de Joana Marcús

Tràiler del llibre Antes de diciembre

Per a la Jenna Brown el seu primer any a la universitat suposava allunyar-se de la família i els amics i enfrontar-se al món per primera vegada a la vida.

La seva parella li havia deixat clares les seves intencions: a partir d’aquell moment, mantindrien una relació a distància i oberta. Tots dos podien fer el que volguessin perquè sabien que s’estimaven l’un a l’altre.

Així que no passa res si no deixa d’acostar-se al millor amic de la parella de la seva companya d’habitació, no? De tota manera, què importa si està amb ell en absència del seu nòvio? Tot tornaria a la normalitat al desembre. Canviaria alguna cosa? Té fins llavors per a descobrir-ho.

Perfecto Mentiroso de Alex Digomas

Perfecto Mentiroso © [Completa✔️] - 2 - Wattpad
Portada llibre Perfecto Mentiroso

Acabada d’arribar a l’elitista Universitat Tagus, la Jude Derry descobreix que aquí tot gira al voltant de les festes, les xafarderies, les conquestes i sobretot de tres atractius germans que són famosos pel seu influent cognom: Cash.

Són burletes, astuts, de vegades insuportables, altres agosarats, i estan acostumats a liderar el campus amb els seus cruels jocs de nens rics que no li tenen por a res.

El que ells no esperen és que la Jude té un enginyós pla. Pretén treure a la llum els seus més foscos i perversos secrets. Aquests que amb tantes mentides els Cash s’han dedicat a “enterrar”.

Mala influencia de Teensspirit

Mala influencia® ✔️ - b a b e - Wattpad
Portada llibre Mala Influencia

La Reese Russell gaudeix d’una vida perfecta, però tot es complica quan comença a rebre una sèrie de successos estranys i amenaces d’origen anònim.

El seu pare, el Bruce Russell, ha de buscar-li feina al jove criminal Eros Douglas. Així que decideix matar dos ocells d’un tret: el temut Eros Douglas serà el nou guardaespatlles de la innocent Reese Russell.

Però tots dos tenen una mena de química entre ells. Haurà estat una bona idea ajuntar-los?

Guerra de niñeros de Ross_N

Trailer del llibre Guerra de Niñeros

La Phoenix Carusso és la nova mainadera dels nens Tucker, i això significa que els veïns de la casa del costat, els Morgan i el seu mainader Walter Finnegan, tenen un nou blanc per a les seves bromes. Els Tucker no es rendiran tan fàcilment. Recorda no fraternitzar amb l’enemic.. Però, ets dels Tucker o dels Morgan?

Lucifer de Yoa666

Tràiler del llibre Lucifer

Si de cop i volta et despertes al mig del desert, què faries? I si estiguessis emmanillada a algú que no coneixes i que diu ser el mateix Lucifer?

Hola! Soc la Lucía, tinc 14 anys i visc a Mataró. Soc estudiant de 3er d'ESO al IES Josep Puig i Cadafalch i formo part de l'optativa de revista. Jugo a volei cada dilluns i dimecres al CVV (Club Voleibol Vilassar) a la categoria cadet. Aquí deixo les meves xarxes socials per si voleu contactar amb mi: CORREU: lcguisado@inspuig.org

Hi! I'm Lucia, I am 14 years old and I live in Mataro. I'm a student of 3rd ESO at Josep Puig i Cadafalch High School and I am part of the magazine optative. I play volleyball every Monday and Wednesday at CVV (Vilassar Volleyball Club) in the cadet category. Here I leave my social networks in case you want to contact me: MAIL: lcguisado@inspuig.org

¡Hola! Soy Lucía, tengo 14 años y vivo en Mataró. Soy estudiante de 3º de ESO en el Instituto Josep Puig i Cadafalch y formo parte de la revista optativa. Juego voleibol todos los lunes y miércoles en CVV (Club Voleibo Vilassar) en la categoría de cadete. Aquí dejo mis redes sociales por si quereis contactar conmigo: CORREO: lcguisado@inspuig.org

El més recent de

Anar a dalt