Les crítiques a Google Classroom pugen i pugen

a Actualitat/Vida

L’aplicació està rebent moltes baixes valoracions a les plataformes degut a l’excés de deures

Com tots sabem Google Classroom és una aplicació on els mestres poden pujar tasques i deures perquè les puguin fer els alumnes amb el seu correu. Molts centres educatius han utilitzat aquest mètode per a poder avançar temari i fer classes al llarg d’aquest confinament. 

Molts alumnes es troben indignats amb la gran quantitat de tasques setmanals que els mestres pugen a l’aplicació nombrada anteriorment. Creuen que els mestres estan posant massa feina durant el confinament i que no és just. Fins i tot asseguren que fan més feina de la que farien a classe.

Imatge de les valoracions de Google Classroom a l’App Store

És per això que han decidit buscar culpables i emprendre la venjança. I Google Classroom ha estat la diana. Milers d’alumnes han començat a valorar negativament aquesta aplicació per App Store i Play Store, que són les dues plataformes on hi podem trobar aquesta app per a descarregar-la. Els estudiants han comentat fins i tot, tot tipus de bogeries, per tal d’intentar que eliminin aquesta aplicació.

Aquí us deixem una mostra dels comentaris més divertits d’alguns alumnes anònims sobre l’aplicació.

Comentari d’un alumne un pèl exagerat
El sarcasme no falta
Hi ha gent que ha optat pel canibalisme
Aquesta alumna dóna una idea a Google per a sortir del pas
Buscant misericòrdia en el món hacker
La resta sempre està millor que un
L’esclavitud no és va abolir
Humor negre. Sempre present
Missatge concís i directe, sense humor
No n’hi ha per tant, potser
Una mica perdut

Hola! Soc la Lucía, tinc 14 anys i visc a Mataró. Soc estudiant de 3er d'ESO al IES Josep Puig i Cadafalch i formo part de l'optativa de revista. Jugo a volei cada dilluns i dimecres al CVV (Club Voleibol Vilassar) a la categoria cadet. Aquí deixo les meves xarxes socials per si voleu contactar amb mi: CORREU: lcguisado@inspuig.org

Hi! I'm Lucia, I am 14 years old and I live in Mataro. I'm a student of 3rd ESO at Josep Puig i Cadafalch High School and I am part of the magazine optative. I play volleyball every Monday and Wednesday at CVV (Vilassar Volleyball Club) in the cadet category. Here I leave my social networks in case you want to contact me: MAIL: lcguisado@inspuig.org

¡Hola! Soy Lucía, tengo 14 años y vivo en Mataró. Soy estudiante de 3º de ESO en el Instituto Josep Puig i Cadafalch y formo parte de la revista optativa. Juego voleibol todos los lunes y miércoles en CVV (Club Voleibo Vilassar) en la categoría de cadete. Aquí dejo mis redes sociales por si quereis contactar conmigo: CORREO: lcguisado@inspuig.org

El més recent de

Anar a dalt