Sèries en quarantena!

a Opinem/Tema del mes

Des del RePiC Report compartim amb vosaltres unes quantes sèries per a passar la quarantena més amena

Avui, des del RePiC Report, volem compartir amb vosaltres un llistat de sèries per veure durant aquesta quarantena. En total n’hem seleccionat 10. Us presentem una petita sinopsi i a quina plataforma trobar-les. Gaudiu!

Crónicas Vampíricas

Font: elcanonazo.com

The Vampire Diaries explica la història dels germans Stefan i Damon Salvatore, dos vampirs que tornen a la seva ciutat natal i que estan obsessionats per la mateixa noia, Elena Gilbert. Mystic Falls és un petit poble on viuen éssers sobrenaturals en secret entre els seus residents. Els germans Salvatore juntament amb Elena, afrontaran molts problemes junts.

Disponible a HBO.

Pretty Little Liars

Font: replisplus.com

Després de la desaparició d’una noia del grup de cinc amigues, comencen a arribar missatges anònims a les amigues de la desapareguda amenaçant amb els seus secrets més foscos i que podrien ficar-les en problemes.

Disponible a Netflix.

Gossip Girl

Font: sensacine.com

Les noies riques d’un institut privat de Manhattan se surten sempre amb la seva, fins que una bloguera anònima espia els seus moviments i els publica al seu bloc popular conegut com La reina cotilla, on tots els adolescents de Manhattan hi xafardegen.

Disponible a Netflix.

Teen Wolf

Font: bolsamania.com

Un animal mossega a un noi i el converteix en un home llop. És converteix en el rei de l’esport i el preferit de les noies del seu institut però tindrà molts problemes des del minut u en què es va convertir en un ésser sobrenatural. I els haurà de resoldre amb els seus amics.

Disponible a Netflix.

Chernobyl

Font: elagoradiario.com

Minisèrie sobre el que va passar a l’accident nuclear de Chernobyl al 1986. Chernobyl narra els fets a través de la història dels homes i dones valents que van fer grans sacrificis per a salvar Europa d’un desastre inimaginable.

Disponible a HBO.

Legacies

Font: vampirediaries.fandom.com

Aquesta sèrie és una continuïtat de les sèries The Originals i The Vampire Diaries. Va sobre els descendents dels éssers sobrenaturals a l’escola Salvatore per a joves.

Disponible a HBO.

The 100

Font: el-parnasillo.com

Un segle després de que la Terra resulti devastada per una apocalipsi nuclear, envien a cent joves criminals per a comprovar si és habitable.

Disponible a Netflix.

The society

Font: fotogramas.es

Els joves de West Harm, han d’organitzar la seva pròpia societat per a sobreviure, quan la resta dels habitants han desaparegut de sobte sense deixar rastre.

Disponible a Netflix.

Famous in love

Font: trendencias.com

Paige és una universitària que somia amb ser actriu. Un dia la seva millor amiga l’anima a anar a fer el càsting d’una pel·lícula basada en una saga de llibres molt famosa. Actuant coneixerà a actors molt famosos entre ells Rayner Devon, amb qui tindrà una relació molt especial i poc professional.

Disponible a HBO.

Merlí

Font: amazon.es

Tracta sobre un professor de filosofia que fa classes a uns joves de primer de batxillerat, que els estimula a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos, que divideixen les opinions de la classe, del professorat i de les famílies.

Disponible a Netflix.

Periodista del REPIC Hola, hem dic Judith Gallardo i tinc 14 anys, visc a Mataró i soc redactora de REPIC Report. M’agrada llegir i escriure i per això m’he he apuntat a la optativa de la revista. En el meu temps lliure faig esport i passo l’estona amb els meus amics i família.

Hola, me llamo Judith Gallardo tengo 14 años, vivo en Mataró y soy redactora de REPIC Report. Me gusta leer y escribir y por eso me he apuntado a la optativa de la revista. En mi tiempo libre hago deporte i quedo con mis amigos i familia.

Hi, my name is Judith Gallardo and have got 14 years old. I am living in Mataró and I am editor for REPIC Report. I like reading and writing and for the reason I am in a optative the magazine. In free time I practice sports and meet with my friends and family.

El més recent de

Anar a dalt