Quines són les aplicacions més utilitzades aquest confinament?

a Actualitat/Vida

Les apps de videotrucades i els jocs virtuals apareixen entre els preferits dels usuaris

Aquest dies de confinament han provocat un increment considerable de l’ús de les tecnologies i, en conseqüència, en les descàrregues d’aplicacions mòbils. Algunes de les més utilitzades i que més destaquen són les de comunicació a distància, entre elles, les aplicacions de videoconferències.

L’aplicació més completa i que compleix amb tot, en aquest sentit, és Whatsapp, ja que pots fer trucades de veu, fer videoconferències, enviar missatges instantanis i compartir els famosos memes que tothom coneix i que no deixen de circular.

Whatsapp, una aplicació en el TOP10 de descàrregues a Google Play i Apple Store

Una altra de les més utilitzades durant aquests dies, en què els alumnes no poden assistir presencialment a les classes, és Google Classroom. Permet a l’alumnat i al professorat continuar amb les classes de manera online mentre escoles, instituts i universitats estiguin tancades.

Classroom, una solució per a seguir amb les classes durant la pandèmia

Amb finalitats totalment diferents trobem una de les aplicacions que més ho està petant ara mateix. Parlem de TikTok, on pots fer vídeos divertits, ballant o interactuant amb qualsevol àudio o cançó.

Tiktok apareix com a número 2 en el top de descàrregues de Google Play

Aquesta aplicació ha sigut una de les més descarregades -la segona a Google Play– ja que és una mena de distracció per a tothom. Hi ha d’altres apps per a distreure’s, que continuen estant entre les preferides dels usuaris, com les xarxes socials Instagram, Facebook, Twitter i Snapchat, entre d’altres.

Els jocs online i offline també han tingut el seu èxit, com per exemple el conegut Parchís, que viu el seu propi renaixement virtual, el famós joc de cartes Uno i el quiz-trivial de Preguntados

El Parchís, novament de moda
El mític joc de cartes Uno també té la seva versió virtual
Els més fanàtics dels trivials opten per Preguntados

En conclusió, encara que abans moltes d’aquestes apps ja s’utilitzaven, ara en confinament i amb tothom enganxat a les pantalles, les descàrregues es multipliquen.

Hola! Me llamo Ainara Sánchez, tengo 14 años, vivo en Mataró (Barcelona), y voy a 3r de la ESO del instituto Josep Puig y Cadafalch. En mi tiempo libre, normalmente, quedo con mis amigos y amigas, pero también cuando no tengo nada que hacer veo series. Este año formo parte de la optativa de la revista, y estoy super contenta porque es una de las cosas que me gustan mucho hacer. Instagram: @ainara.ruizz_

Hola! Sóc l’Ainara Sánchez, tinc 14 anys, i visc a Mataró (Barcelona), i vaig a 3r d’ESO de l’institut Josep Puig i Cadafalch. En el meu temps lliure, normalment, quedo amb els meus amics i amigues, però també quan no tinc res que fer veig series. Aquest any formo part de la optativa de la revista, y estic molt contenta perquè és una de les coses que m’agraden fer. Instagram: @ainara.ruizz_

Hello! I am Ainara Sanchez, I’m 14 years old, I live in Mataro (Barcelona), and I’m student of 3rd ESO of Josep Puig y Cadafalch High School. In my free time, normally, I stay with my friends, but also when I haven’t to do I watch series. This year I am part of the magazine's elective, and I am super happy because it is one of the things that I really like to do. Instagram: @ainara.ruizz_

El més recent de

Anar a dalt