Davida Twerk provoca un altre escàndol a les xarxes socials

a Opinem

La influencer ha tornat a fingir un embaràs i els seus seguidors ja estan farts

La influencer coneguda com Davida Twerk ha provocat un nou escàndol a les xarxes socials. Ha fingit per segon cop un embaràs, cosa biològicament impossible ja que parlem d’una noia trans.

L’any passat, cap al maig, va ser el primer cop que va fingir aquesta situació. Tot el públic es va alterar i van començar a criticar-la, ja que aquesta dona estava ferint el sentiments de molta gent que no pot tenir fills per problemes biològics o de gent trans que realment vol tenir fills però no pot.

Al veure que la situació s’estava descontrolant, la influencer va decidir fingir un avortament. Com que el públic sabia que això no era possible perquè des d’un principi no podia estar embarassada va encendre encara més les xarxes, ja que l’avortament tampoc no és un tema per enriure’s. Per tant, Davida Twerk va decidir dir que tot havia format part d’un experiment social, així el públic la deixaria en pau.

Però a començaments d’aquest confinament, la influencer ha decidit tornar a fingir un altre embaràs, cosa que com hem dit abans, és biològicament impossible. Molts usuaris i seguidors estan indignats. Estem indignades. Aquest no és un tema graciós, per tant no està bé que jugui amb aquestes situacions, enfotent-se.

Més tard, també ha dit que ha patit violacions i agressions i feia vídeos en què ella es maquillava per a poder amagar les suposades “agressions”. 

Amb tot, aquesta dona està rebent molta crítica. El públic no està gens content amb aquest teatre que ha estat fent, jugant amb situacions que realment són molt serioses i per les que molta gent pateix.

A més, podria arribar a tenir problemes amb la justícia. Ha fingit un embaràs cara al públic, ha fingit violacions i agressions i ha enganyat a l’espectador… Podria ser considerat fins i tot delicte el que ha estat fent. Però, sens dubte, el que sí és, és molt poc moral.

Hola! Soc la Lucía, tinc 14 anys i visc a Mataró. Soc estudiant de 3er d'ESO al IES Josep Puig i Cadafalch i formo part de l'optativa de revista. Jugo a volei cada dilluns i dimecres al CVV (Club Voleibol Vilassar) a la categoria cadet. Aquí deixo les meves xarxes socials per si voleu contactar amb mi: CORREU: lcguisado@inspuig.org

Hi! I'm Lucia, I am 14 years old and I live in Mataro. I'm a student of 3rd ESO at Josep Puig i Cadafalch High School and I am part of the magazine optative. I play volleyball every Monday and Wednesday at CVV (Vilassar Volleyball Club) in the cadet category. Here I leave my social networks in case you want to contact me: MAIL: lcguisado@inspuig.org

¡Hola! Soy Lucía, tengo 14 años y vivo en Mataró. Soy estudiante de 3º de ESO en el Instituto Josep Puig i Cadafalch y formo parte de la revista optativa. Juego voleibol todos los lunes y miércoles en CVV (Club Voleibo Vilassar) en la categoría de cadete. Aquí dejo mis redes sociales por si quereis contactar conmigo: CORREO: lcguisado@inspuig.org

El més recent de

Anar a dalt