Portes obertes de l’ESO a l’Institut

a Actualitat/Vida

Aquest passat diumenge 1 de març, el Puig i Cadafalch ha obert les seves portes per als futurs estudiants d’ESO

Com cada any, aquest passat diumenge 1 de març han sigut les portes obertes al nostre centre, per als futurs estudiants d’ESO i les seves famílies. Aquest any ha sigut l’any que més visites hem rebut i volíem agrair a totes les famílies que hi han acudit i a tots els alumnes i mestres que han fet possible això. 

Els professors i els alumnes han ensenyat tot l’institut, han explicat els projectes que es fan a l’ESO i han recorregut totes les instal·lacions d’aquest centre.

Gràcies a tothom per acudir i, dir-vos que esteu tots convidats a les portes obertes de Batxillerat el proper dia 6 de maig i a les de Cicles el 7 de maig. Us hi esperem!

Periodista del REPIC Hola, hem dic Judith Gallardo i tinc 14 anys, visc a Mataró i soc redactora de REPIC Report. M’agrada llegir i escriure i per això m’he he apuntat a la optativa de la revista. En el meu temps lliure faig esport i passo l’estona amb els meus amics i família.

Hola, me llamo Judith Gallardo tengo 14 años, vivo en Mataró y soy redactora de REPIC Report. Me gusta leer y escribir y por eso me he apuntado a la optativa de la revista. En mi tiempo libre hago deporte i quedo con mis amigos i familia.

Hi, my name is Judith Gallardo and have got 14 years old. I am living in Mataró and I am editor for REPIC Report. I like reading and writing and for the reason I am in a optative the magazine. In free time I practice sports and meet with my friends and family.

El més recent de

Anar a dalt