El RePiC Report viu la “Harry Potter Book Night Experience”

a Actualitat/Cultura/JR Go

L’esdeveniment sobre l’univers Harry Potter s’ha celebrat a les Galeries Maldà de Barcelona el passat divendres 28 de febrer

Dues reporteres del RePiC Report hem tingut la gran oportunitat d’anar a presenciar l’esdeveniment Harry Potter Book Night Experience, a les Galeries Maldà de Barcelona. Ens hem trobat un lloc màgic, ple de botigues en què pots passar una gran estona amb la teva família o amb els teus amics i amigues.

En arribar, una llarga cua de persones inquietes i expectants esperaven poder gaudir d’aquesta experiència. Ens ha rebut un dels personatges creats per aquesta ocasió, el “Profesor Serpentonio”, d’una de les quatre cases de Hogwarts, Slytherin. Serpentonio, ens ha fet escriure els nostres noms a uns petits papers, per a que després, en arribar a la sala d’espectacles, els poséssim dins del famós Calze de Foc. Allà ens rebien uns altres dos personatges, la mítica Hermione Granger i el “Profesor Mouse”. 

La sala estava ambientada com el Gran Menjador de Hogwarts, amb objectes que qualsevol amant d’aquesta saga de vuit pel·lícules coneix.

Recull d’objectes mítics de la saga Harry Potter, com l’espasa de Griffindor o la Copa del ‘Campionat dels 3 mags’

Després de la presentació dels tres protagonistes de l’exhibició, hem llegit uns dels contes més tràgics del món Harry Potter, “El Corazón Peludo del Brujo” de J.K Rowling, més conegut per ser un d’“Els Contes de Beedle el Bardo”. Molta gent ha estat molt valenta al sortir a llegir el text en veu alta, perquè no és fàcil. Però al final entre tots hem format una atmosfera familiar i acollidora.

Després de llegir una bona estona, del calze han sortit tres papers que pertanyien a tres dels assistents. Aquests han estat els escollits per a jugar, amb un grup d’assistents i un dels professors cadascun, al “Campionat dels Tres Mags”. El joc tenia forma de concurs i ha consistit en respondre una sèrie de preguntes d’autèntic PotterHead, d’una persona que realment conegui aquest món i que hagi llegit els llibres.

Nosaltres, com a grans seguidores de Harry Potter, hem gaudit d’aquesta experiència com un nen petit d’un caramel. Esperem poder viure més moments com aquest com a reporteres! 

Periodista del Repic. Hola, em dic Alba, tinc 14 anys i visc a Mataró. M’agrada molt escoltar música i fer fotos. El meu estil preferit de música és el «Rock», entre el «Glam Metal» i «Heavy Metal». Els grups que més escolto són Queen, Mötley Crüe, Nirvana i R.E.M. M’ho passo genial escoltant música!

Hello, I am Alba, I am 14 years old and I live in Mataró. I really like listening to music and taking photos. My favorite music style is "Rock", between "Glam Metal" and "Heavy Metal". The most listened to are Queen, Mötley Crüe, Nirvana and R.E.M. I have great time listening to music!

Hola, soy Alba, tengo 14 años y vivo en Mataró. Me gusta mucho escuchar música y hacer fotos. Mi estilo de música preferido es "Rock", entre "Glam Metal" y "Heavy Metal". Las más escuchadas son Queen, Mötley Crüe, Nirvana y R.E.M. Me lo paso muy bien escuchando música!

El més recent de

Anar a dalt