S’ajorna el viatge dels alumnes de 4t d’ESO del Puig i Cadafalch

a Actualitat/Vida

El viatge dels de 4t a Itàlia ha estat ajornat pels casos detectats de coronavirus i hi aniran a finals de maig

Aquest any, els nostres companys de 4t d’ESO tenien planejat anar a Itàlia de colònies, però hi ha hagut un inconvenient i s’ha hagut d’ajornar. 

Com tots sabem, aquest últim mes s’ha estès per Europa el coronavirus, una malaltia vírica que pot arribar a ser mortal i per a la qual encara no s’ha trobat cura. Itàlia, s’ha vist afectada greument per aquest virus. 

Més instituts de Mataró s’han trobat amb aquest mateix problema, com Els Salesians, que ja han cancel·lat el viatge per considerar que no seria segur anar-hi a les ciutats afectades per risc de que s’infectin. En canvi, els alumnes de 4t de l’Institut Alexandre Satorras van tornar la setmana passada d’Itàlia i no s’han trobat cap inconvenient.    

Foto penjada al diari www.lavozdegalicia.es sobre els positius per coronavirus a Itàlia. Font: Ministerio de Sanidad

Durant la setmana, l’Institut Puig i Cadafalch s’ha posat en contacte amb l’agència de viatges per a poder ajornar el viatge al mes de maig. El centre tenia programat viatjar aquesta setmana, del 8 de març al 13, i s’ha considerat que hi havia massa risc i que es trobarien amb problemes a causa d’aquesta malaltia. Finalment, l’Institut ha aconseguit ajornar el viatge, que es farà entre el 24 i el 29 de maig, quan “suposadament” hi haurà menys risc de contagi.

“Ho trobo millor, ja que ho fan per la nostra seguretat. I com que igualment hi anirem, no m’importa”, explicava en declaracions al RePiC Report un alumne de 4t respecte aquesta situació. No és l’únic. En general tots els alumnes de 4t veuen bé aquesta mesura, per la seguretat i perquè faran el viatge a final de curs i hi trobaran millor temps perquè serà al mes de maig.

Hola! Soc la Lucía, tinc 14 anys i visc a Mataró. Soc estudiant de 3er d'ESO al IES Josep Puig i Cadafalch i formo part de l'optativa de revista. Jugo a volei cada dilluns i dimecres al CVV (Club Voleibol Vilassar) a la categoria cadet. Aquí deixo les meves xarxes socials per si voleu contactar amb mi: CORREU: lcguisado@inspuig.org

Hi! I'm Lucia, I am 14 years old and I live in Mataro. I'm a student of 3rd ESO at Josep Puig i Cadafalch High School and I am part of the magazine optative. I play volleyball every Monday and Wednesday at CVV (Vilassar Volleyball Club) in the cadet category. Here I leave my social networks in case you want to contact me: MAIL: lcguisado@inspuig.org

¡Hola! Soy Lucía, tengo 14 años y vivo en Mataró. Soy estudiante de 3º de ESO en el Instituto Josep Puig i Cadafalch y formo parte de la revista optativa. Juego voleibol todos los lunes y miércoles en CVV (Club Voleibo Vilassar) en la categoría de cadete. Aquí dejo mis redes sociales por si quereis contactar conmigo: CORREO: lcguisado@inspuig.org

El més recent de

Anar a dalt