La revista RePiC Report descansa per les colònies

a Actualitat/Vida

Els alumnes de 3r d’ESO marxen de colònies a Planoles (Ripollès)

Aquesta setmana, del 9 al 13 de març, la revista RePiC Report estarà inactiva perquè més de la meitat dels reporters no hi serem. Anem a un alberg a Planoles, al Ripollès, on la major part del temps ens parlaran en anglès. Aquest alberg està situat al mig del camp.

Nosaltres no som els únics que viatgem, però. Durant aquests dies també marxaran de colònies els de 1r d’ESO, al Delta de L’Ebre, 2n d’ESO a Collado Villalba (Madrid) i 1r de Batx a París.

Holaa hem dic Nerea m’hagrada el rap, i les red socials pero la que més instagram ( @_neerea_05). M’hagrada estar al carrer amb els meus amics,soc una mica tímida pero quan agafo confianza no ho soc, i soc molt defensora de els meus amics. Tik tok: @_neerea_05