El Puig i Cadafalch continua celebrant els 25 anys

a Actualitat/Vida

El passat dimecres 26 de febrer, l’institut de Mataró organitzava un concert i una exposició en el marc de les celebracions dels 25 anys del centre

Quina millor manera de celebrar 25 anys que viatjant en el temps? Una comissió de professors del Puig i Cadafalch ha fet una gran feina cercant informació, decorant el gimnàs, buscant fotos… Tot per celebrar les noces d’argent de l’Institut.

Pot semblar molt fàcil, però us imagineu intentar trobar imatges de fa 25 anys quan encara no hi havia internet? Ells ho han aconseguit i ens han ofert una increïble exposició fotogràfica, que ens ha portat a fer un passeig pel passat i el present del nostre centre.

Una demostració del balls que s’han vist al concert

Aquest passat 26 de febrer, des de les 18h, hem gaudit d’un meravellós espectacle ple de records en una nova celebració d’aquest aniversari. Els nens i nenes de 1r i 2n d’ESO ens han ofert un excel·lent concert de flauta, tocant música de tot el món. Mentre ells tocaven, alumnes de tots els cursos ballaven aquestes cançons amb unes danses úniques i originals.

Aquesta festa ha estat possible realitzar-la gràcies a la feina de la Marina Pineda, la Coral Rosselló, l’Estel Queralt, la Sílvia Lanceta, en Jordi Mas, en Gaspar Galobart, en Modest Villanueva, la Rosabel Aldabó, l’Eric Carrión, la Melissa Vivas, la Yaiza Gómez, l’Anna Piqué i la Loreto Lledó.

Els professors han rebut l’agraïment del públic per la seva feina
En Jordi Mas ha estat clau en el reconeixement que s’ha fet a la resta de professors
Professors i alumnes en una jornada del tot festiva
La directora del Puig i Cadafalch s’ha volgut dirigir als presents

Una vegada el concert va finalitzar, han deixat un temps per veure i comentar l’exposició fotogràfica. Així acabava aquesta tarda de records i música. Una nova celebració dels 25 anys de vida del nostre centre.

Com soc yo Hola, em dic Yeray Tudela tinc 14 anys i m’agrada jugar a videojocs i la informàtica, no m’agrada la música ni el futbol. Soc una persona tranquila i que sempre ajuda als seus amics.

Como soy yo Hola, me llamo Yeray Tudela tengo 14 años y me gusta jugar a videojuegos y la informàtica, no me gusta la música ni el fútbol. Soy una persona tranquila y que siempre ayuda a sus amigos.

As I am Hello, my name is Yeray Tudela I am 14 years old and I like to play video games and inform, I do not like music or football. I am a quiet person who always helps his friends.

El més recent de

Anar a dalt