Queixes contra ‘Whatsapp’

a Opinem

Aquest febrer, WhatsApp ens avisa d’unes noves actualitzacions que ens agradaran… més o menys

Whatsapp és l’app amb més usuaris del món després de Facebook i qualsevol novetat que li afecti és notícia d’abast mundial. Aquest febrer, l’aplicació incorpora una sèrie de novetats i actualitzacions que comptaran amb més o menys detractors. Tot seguit les analitzem.

1. Mode nocturn. El mode nocturn permetrà tenir millor experiència en llocs amb poca llum perquè no tinguis problemes oculars.

Això és una nova actualització que creiem que a la majoria ens anirà molt bé, ja que quan estàs a les fosques i hi estàs una bona estona mirant WhatsApp, la llum de la pantalla ens crema la vista i ens molesta i el mode nocturn ho disminuiria.

Vista del ‘mode nocturn’

2. Boomerang. L’efecte boomerang permetrà realitzar vídeos en bucle des de l’app. Apareixerà l’opció al costat dels GIF.

A nosaltres aquesta opció ens sembla una tonteria, ja que és una copia d’Instagram i aquestes coses s’usen més en unes altres aplicacions que no pas a WhatsApp.

Boomerang arriba a Whatsapp

3. Publicitat. Introduiran anuncis a la barra dels estats i més endavant apareixeran també en els xats.

Per què posar ara anuncis a WhatsApp? Si no hi havia abans. La publicitat és una cosa molt molesta, tot el dia tancant la pestanya dels anuncis de 20 segons o menys. I ara ens ho volen posar a WhatsApp, no és res bonic que estiguis parlant amb algú i et surti un anunci que hauràs de tancar.

Els anuncis començaran a aparèixer a Whatsapp

4. Actualització Android. Deixarà de funcionar en els androids 4.0.3 i inferiors i en els iPhones iOs 9.

Ens sembla una estafa perquè quan t’ho compres i et gastes uns diners no saps que, passat un temps, deixarà de funcionar una aplicació tan important i bàsica com WhatsApp.

Whatsapp deixarà de funcionar en una sèrie de dispositius android i iOS

En conclusió, la majoria de canvis són una autèntica ximpleria, menys el mode nocturn que és una bona notícia per la nostra salut visual.

Hola! Me llamo Ainara Sánchez, tengo 14 años, vivo en Mataró (Barcelona), y voy a 3r de la ESO del instituto Josep Puig y Cadafalch. En mi tiempo libre, normalmente, quedo con mis amigos y amigas, pero también cuando no tengo nada que hacer veo series. Este año formo parte de la optativa de la revista, y estoy super contenta porque es una de las cosas que me gustan mucho hacer. Instagram: @ainara.ruizz_

Hola! Sóc l’Ainara Sánchez, tinc 14 anys, i visc a Mataró (Barcelona), i vaig a 3r d’ESO de l’institut Josep Puig i Cadafalch. En el meu temps lliure, normalment, quedo amb els meus amics i amigues, però també quan no tinc res que fer veig series. Aquest any formo part de la optativa de la revista, y estic molt contenta perquè és una de les coses que m’agraden fer. Instagram: @ainara.ruizz_

Hello! I am Ainara Sanchez, I’m 14 years old, I live in Mataro (Barcelona), and I’m student of 3rd ESO of Josep Puig y Cadafalch High School. In my free time, normally, I stay with my friends, but also when I haven’t to do I watch series. This year I am part of the magazine's elective, and I am super happy because it is one of the things that I really like to do. Instagram: @ainara.ruizz_