Yahya Daffe: “Vull complir el meu somni, viure del futbol”

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

El futbolista de 15 anys, migcampista de la Unió Esportiva Sant Andreu, atén en exclusiva al RePiC Report

En Yahya Daffe, un estudiant del centre amb 15 anys, és futbolista i competeix a la millor lliga de Catalunya de la seva categoria, la Divisió d’Honor. Juga a la Unió Esportiva Sant Andreu, al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona. Des del RePiC Report li hem fet algunes preguntes.

RePiC: Quan vas començar a jugar a futbol?

Yahya: Vaig començar a jugar amb 9 anys al Pla d’en Boet. Als 11 la Damm -com es coneix popularment el C.F.Damm- em va trucar per jugar al seu equip i als 13 el Sant Andreu em va trucar per jugar allà i ara mateix segueixo al Sant Andreu.

R: Alguna vegada has hagut de sortir del país per jugar un partit?

Y: Sí, unes quantes vegades per jugar tornejos o partits.

R: On és el partit més lluny que has jugat?

Y: El partit més lluny que he arribat a jugar és a Tokio, al Japó, al 2016. Va ser una experiència increïble.

R: Que significa el futbol per a tu?

Y: És una part molt important i fonamental de la meva vida. És més que una passió.

R: Quin és el teu objectiu amb el futbol?

Y: Arribar a primera divisió, jugar amb els millors futbolistes i poder viure del futbol.

R: En quina posició del camp jugues?

Y: O migcampista, o a l’extrem i mitja punta.

R: Creus que aconseguiràs el teu objectiu i arribaràs a jugar a primera divisió nacional?

Y: Jo crec que si vull, puc. Tinc moltes possibilitats d’arribar a fer el meu somni realitat.

R: Moltes gràcies per ajudar-nos a comprendre més el que és un futbolista professional.

Y: De res.

Hola! Me llamo Ainara Sánchez, tengo 14 años, vivo en Mataró (Barcelona), y voy a 3r de la ESO del instituto Josep Puig y Cadafalch. En mi tiempo libre, normalmente, quedo con mis amigos y amigas, pero también cuando no tengo nada que hacer veo series. Este año formo parte de la optativa de la revista, y estoy super contenta porque es una de las cosas que me gustan mucho hacer. Instagram: @ainara.ruizz_

Hola! Sóc l’Ainara Sánchez, tinc 14 anys, i visc a Mataró (Barcelona), i vaig a 3r d’ESO de l’institut Josep Puig i Cadafalch. En el meu temps lliure, normalment, quedo amb els meus amics i amigues, però també quan no tinc res que fer veig series. Aquest any formo part de la optativa de la revista, y estic molt contenta perquè és una de les coses que m’agraden fer. Instagram: @ainara.ruizz_

Hello! I am Ainara Sanchez, I’m 14 years old, I live in Mataro (Barcelona), and I’m student of 3rd ESO of Josep Puig y Cadafalch High School. In my free time, normally, I stay with my friends, but also when I haven’t to do I watch series. This year I am part of the magazine's elective, and I am super happy because it is one of the things that I really like to do. Instagram: @ainara.ruizz_